Betrouwbare vakmannen voor al jouw grote en kleine werken.

We brengen je in contact met de meest geschikte vakmannen voor jouw project en uit jouw regio.

Hoe werkt het?

Beschrijf je project

Beantwoord enkele vragen en beschrijf kort het uit te voeren project.

Contacteer een vakman

Je kunt de vakmannen contacteren via e-mail, bericht of telefonisch.

Selecteer je vakman

Wanneer je tevreden bent met een offerte, geef je je akkoord aan de vakman. Je betaalt geen commissie aan ons.

Veel gestelde vragen

Ja! TrustUp.be is volledig gratis voor particulieren. Je betaalt ons geen commissie op de uitgevoerde werken. Jouw gegevens worden bovendien vertrouwelijk behandeld en enkel gebruikt om jou en een geschikte vakman met elkaar in contact te brengen.

TrustUp biedt betalende diensten aan aan professionelen en genereert op die manier haar inkomsten (zie hieronder ‘Hoe genereert TrustUp inkomsten?’.

Een win-winmodel, zowel voor de vakmannen als de particulieren.

We bieden verschillende betalende diensten en producten aan aan bedrijven en vakmannen. Met deze producten en diensten verbeteren zij hun online communicatie, de communicatie met hun klanten en het beheer van hun administratie. Als je hier meer over wenst te weten, kijk je best even op pro.trustup.be.

TrustUp.be heeft als missie om hét referentieplatform te worden voor renovaties. We zijn ervan overtuigd dat het belangrijk is om daarvoor enkel kwalitatieve en betrouwbare vakmannen toe te laten op ons platform.

 

Alle bedrijven en vakmannen op ons platform werden ontmoet door ons team. Daarnaast gelden er enkele criteria:

  1. Een gezonde financiële situatie (op basis van de jaarrekeningen)
  2. Een betrouwbare historiek van de zaakvoerder (is er een achterliggend faillissement?)
  3. Geen sociale schulden
  4. Geen fiscale schulden

 

Dankzij deze controles is het risico op een faillissement van een bepaald bedrijf miniem. In 2020 waren we bijvoorbeeld genoodzaakt om aan meer den 150 bedrijven een negatief advies te geven voor toetreding tot ons platform. Tijdens onze prospectie dienen we 35% van potentiële bedrijven te elimineren omdat ze helaas niet voldoen aan onze selectiecriteria.

 

Hoewel er nooit een nulrisico bestaat, doen we er alles aan om dat zoveel mogelijk te beperken.

TrustUp werd in 2017 opgericht na enkele maanden van ontwikkeling. Als je meer wenst te weten over onze oprichting, historiek en ons team, verwijzen we je graag naar inside.trustup.be.

Elk bedrijf heeft een eigen manier van werken, maar meestal biedt men offertes steeds gratis aan. Toch zijn er sommige situaties waarbij je betaalt voor een offerte en waarbij dat bedrag van de factuur afgetrokken wordt na realisatie van de werken, bijvoorbeeld wanneer je een offerte laat opmaken voor je verzekering.

Heb je andere vragen of opmerkingen? Contacteer ons gerust via [email protected]