DHC Electrics

Zwijndrecht - Province de Anvers
A propos

Ben je op zoek naar een elektricien voor je elektrische installatie, een herstelling, de installatie van domotica of de plaatsing van een laadpaal voor je elektrische auto? Zaakvoerder Michael van DHC Electrics is een gediplomeerd elektricien met reeds ruime ervaring in algemene elektriciteitswerken alsook in herstellingen en de installatie van domotica-systemen.

Je kunt bij DHC Electrics terecht voor het maken van elektrische schema’s van zowel nieuwbouw als bestaande woningen, het oplossen van elektrische storingen, renovaties, de installatie van een parlofoon of videofoon en het installeren van domotica op maat van jouw wensen en behoeften. Daarnaast is Michael een gecertificeerde installateur van laadpalen voor elektrische auto’s. We hechten veel belang aan een persoonlijk contact met onze klanten en we gebruiken uitsluitend kwaliteitsvol materiaal. Daarbij hebben we ook steeds aandacht voor zuinig gebruik en recuperatie waar mogelijk.

DHC Electrics is gevestigd in Zwijndrecht. We verplaatsen ons in een straal van 30 km daarrond in de regio Antwerpen en Waasland. Contacteer ons voor meer informatie en een vrijbijvende offerte.

Photos
Avis clients
Très bon
0 avis
Bon
0 avis
Correct
0 avis
Mauvais
0 avis
Médiocre
0 avis
Services proposés
Entreprise vérifiée
  • Gérant de l'entreprise rencontré par notre équipe

  • L'historique du gérant a été vérifié

  • L'entreprise est membre TrustUp.be depuis 2021

  • Santé financière vérifiée annuellement

Numéro du professionnel

Ce numéro est mis à votre disposition gratuitement. Soutenez notre démarche en prévenant le professionnel que vous l'avez trouvé sur TrustUp.be.

Contacter DHC Electrics

Noter DHC Electrics