Elektro Chris Wouters

Brasschaat - Province de Anvers
A propos

Op zoek naar een ervaren elektricien met een professionele en persoonlijke aanpak? Chris is een ervaren elektricien die zich momenteel volop specialiseert in laadpalen en domotica. Chris is zeer technisch onderlegd en wil graag op de hoogte blijven van alle nieuwste technieken. Voor een goede uitleg en advies op maatben je dan ook aan het juiste adres bij Elektro Chris Wouters.

Chris heeft ruim 10 jaar ervaring als elektricien in de traditionele installatie van elektriciteit. Daarnaast zijn er voor hem ook geen geheimen meer op vlak van verlichting, videofonie en parlofonie. Tot slot, kan je ook voor nieuwere technieken zoals domotica, automatisatie en een laadpaal voor je elektrische wagen, beroep doen op de expertise van Chris. Daarbij kan je steeds rekenen op een persoonlijke service, duidelijke afspraken en het gebruik van de meest kwaliteitsvolle materialen.

Wil je graag meer informatie over je elektrische installatie en de verschillende mogelijkheden op vlak van nieuwe technieken? Contacteer ons dan volledig vrijblijvend. We zijn gevestigd in Brasschaat, maar verplaatsen ons in de ruime regio daarrond.

Photos
Avis clients
Très bon
0 avis
Bon
0 avis
Correct
0 avis
Mauvais
0 avis
Médiocre
0 avis
Services proposés
Entreprise vérifiée
  • Gérant de l'entreprise rencontré par notre équipe

  • L'historique du gérant a été vérifié

  • L'entreprise est membre TrustUp.be depuis 2021

  • Santé financière vérifiée annuellement

Numéro du professionnel

Ce numéro est mis à votre disposition gratuitement. Soutenez notre démarche en prévenant le professionnel que vous l'avez trouvé sur TrustUp.be.

Contacter Elektro Chris Wouters

Noter Elektro Chris Wouters