Elektro Chris Wouters

Brasschaat - Province de Anvers
A propos

Op zoek naar een ervaren elektricien met een professionele en persoonlijke aanpak? Chris is een ervaren elektricien die zich momenteel volop specialiseert in laadpalen en domotica. Chris is zeer technisch onderlegd en wil graag op de hoogte blijven van alle nieuwste technieken. Voor een goede uitleg en advies op maatben je dan ook aan het juiste adres bij Elektro Chris Wouters.

Chris heeft ruim 10 jaar ervaring als elektricien in de traditionele installatie van elektriciteit. Daarnaast zijn er voor hem ook geen geheimen meer op vlak van verlichting, videofonie en parlofonie. Tot slot, kan je ook voor nieuwere technieken zoals domotica, automatisatie en een laadpaal voor je elektrische wagen, beroep doen op de expertise van Chris. Daarbij kan je steeds rekenen op een persoonlijke service, duidelijke afspraken en het gebruik van de meest kwaliteitsvolle materialen.

Wil je graag meer informatie over je elektrische installatie en de verschillende mogelijkheden op vlak van nieuwe technieken? Contacteer ons dan volledig vrijblijvend. We zijn gevestigd in Brasschaat, maar verplaatsen ons in de ruime regio daarrond.

Photos
Customer reviews
Excellent
0 avis
Good
0 avis
Correct
0 avis
Bad
0 avis
Poor
0 avis
Services offered
Checked company
  • Manager of the company met by our team

  • The manager's history has been checked

  • The company has been a TrustUp.be member for 2021 year

  • Financial health audited annually

Phone number

This number is available to you free of charge. Support us by letting the professional know that you have found him/her on TrustUp.be.

contact Elektro Chris Wouters

Noter Elektro Chris Wouters