Pareyns Elektrotechnieken

Pelt - Province de Limbourg
A propos

Ben je op zoek naar een elektricien voor je elektrische installatie, een herstelling of misschien de installatie van domotica? Zaakvoerder Wesley van Pareyns Elektrotechnieken is een gediplomeerd elektricien met veel professionele ervaring als elektromechanieker.

Je kunt bij Pareyns Elektrotechnieken terecht voor het maken van elektrische schema’s van zowel nieuwbouw als bestaande woningen, het oplossen van elektrische storingen, renovaties, de installatie van een parlofoon of videofoon, een laadpaal voor je elektrische auto en het installeren van domotica voor het creëren van een smarthome op maat van je wensen en behoeftes. We hechten veel belang aan een persoonlijke service en advies op maat. Pareyns Elektrotechnieken is een erkende partner van Loxone, maar ook voor andere kwaliteitsvolle merken zoals Niko, kunnen we je van dienst zijn.

We zijn gevestigd in Pelt, maar verplaatsen ons met plezier in een straal van 30 km, naar onder andere Lommel, Geel, Mol, Bocholt, Bree, Oudsbergen en Peer. Contacteer ons voor meer informatie en een vrijbijvende offerte.

Photos
Avis clients
Très bon
0 avis
Bon
0 avis
Correct
0 avis
Mauvais
0 avis
Médiocre
0 avis
Services proposés
Entreprise vérifiée
  • Gérant de l'entreprise rencontré par notre équipe

  • L'historique du gérant a été vérifié

  • L'entreprise est membre TrustUp.be depuis 2021

  • Santé financière vérifiée annuellement

Numéro du professionnel

Ce numéro est mis à votre disposition gratuitement. Soutenez notre démarche en prévenant le professionnel que vous l'avez trouvé sur TrustUp.be.

Contacter Pareyns Elektrotechnieken

Noter Pareyns Elektrotechnieken