Over ons

AK Greenworks is je tuinman voor al je tuinwerken. Wij leggen nieuwe en verzorgde tuinen aan waarbij we aan de slag gaan met het leggen van grasmatten en het aanplanten van bomen en struiken. Daarbovenop leggen we terrassen en opritten aan en plaatsen we omheiningen, afsluitingen en buitenschrijnwerk zoals tuinhuizen.

Naast tuinaanleg, nemen we ook tuinonderhoud onder handen met inbegrip van grasmaaien, onkruid en beplanting verwijderen, kappen en snoeien. Ook grond- en rioleringswerken nemen we voor onze rekening. Denk bij grondwerken zoal aan nivelleren, klinkerwerken, bestrating en boord stenen en bij rioleringswerken aan het plaatsen van rioleringen en grondwaterputten alsook het ledigen van je septische put.

Je kan bovendien terecht voor al je spoedgevallen. Bij AK Greenworks staat een snelle service centraal en wij komen dan ook zo snel mogelijk te hulp bij spoedsituaties zoals in geval van stormschade.

AK Greenworks bevindt zich in Bekkevoort en verplaatst zich in de richting van Aarschot, Diest, Lummen, Tienen, Leuven en omgeving. Klaar om jouw tuinideeën verder uit te werken? Bezoek onze website en neem contact op.

Foto's
Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2023 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer AK Greenworks

AK Greenworks beoordelen