Alter energy

Tessenderlo
Over ons

Wil je airconditioning, zonnepanelen of een laadpaal laten installeren bij je thuis? Of heb je elektrische werken die uitgevoerd dienen te worden? Alter energy heeft jarenlange ervaring in groene energie en projecten voor een energiezuinige woning.
Alter energy is specialist in het installeren van airco. Er wordt enkel gewerkt met kwalitatieve airconditioning toestellen. Je kunt rekenen op advies op maat voor jouw woning. Daarnaast staat Alter energy bekend voor een onberispelijke service en afwerking.
Naast airco is ook de installatie van zonnepanelen een specialiteit van Alter energy. Op basis van jouw noden en verbruik, bieden we je de beste keuze zonnepanelen opdat ook jij zal genieten van een verlaagde elektriciteitsfactuur.
Tot slot kan je ook beroep doen op Alter energy voor de installatie van een laadpaal, een warmptepomp en algemene elektriciteitswerken. Vanuit Tessenderlo verplaatsen we ons in een straal van 40 km naar regio Beringen, Hasselt, Genk, Sint-Truiden, Tongeren, Lummen, Aarschot, Geel en Mol.

Foto's
Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2021 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer Alter energy

Alter energy beoordelen