Over ons

AltriKlus is een ervaren en betrouwbare klusjesman gevestigd in Tremelo, maar werkzaam in Mechelen, Leuven, Berlaar, Aarschot, Putte, etc. Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak biedt klusjesman Koen een uitgebreid gamma aan diensten op maat, inclusief renovaties, kleine klussen en afwerking. Hij werkt alleen en staat garant voor persoonlijk contact, vlotte communicatie, eerlijke behandeling van de klant en het nakomen van afspraken.

Van het vervangen van een lamp tot het plaatsen van gyprocwanden, maar ook voor renovaties en afwerking kan je bij AltriKlus terecht.

AltriKlus heeft vaste leveranciers, maar werkt ook met de merken die de klant wenst. De klanttevredenheid bereiken zij niet alleen door kwaliteit, maar ook door netheid en betrouwbaarheid op de werkvloer. Bij AltriKlus staat de klant centraal en zij bieden dan ook graag vrijblijvende offertes en advies aan. Contacteer AltriKlus vandaag nog!

Beoordelingen van klanten
Zeer goed
1 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
6 maanden geleden
Greet
4.9/5

Wij zijn heel erg tevreden van het werk dat Koen geleverd heeft: alle gemaakte afspraken zijn nagekomen (startdatum, einddatum, prijzen, etc.) en het resultaat was heel kwaliteitsvol. We kunnen je dus zeker aanraden om met Koen samen te werken in je volgend klein of groot project.

Qualité Rapport qualité/prix
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2023 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer Altri-Klus

Altri-Klus beoordelen