Over ons

Artan Electricity is een professioneel elektriciteitsbedrijf met meer dan 14 jaar ervaring in het vak als elektricien. Ze zijn gespecialiseerd in elektriciteitswerken, keuringen, onderhoud en herstellingen, domotica, beveiliging, automatisatie en het plaatsen van zonnepanelen. Artan Electricity biedt hun klanten een flexibele en snelle service aan, waarbij het bedrijf zich verplaatst door heel Vlaanderen voor dringende problemen.

Ze werken met bekende merken zoals Cebeo, Tribec en Govaerts om ervoor te zorgen dat hun klanten alleen de hoogste kwaliteit van producten en diensten krijgen. Het bedrijf streeft ernaar om een betrouwbare partner te zijn voor al hun klanten, of het nu particulieren zijn of bedrijven.

Of je nu een nieuwe installatie nodig hebt of je huidige installatie wilt upgraden, Artan Electricity staat voor je klaar om je te helpen met al jouw elektriciteitswerken. Gevestigd in Antwerpen en werkzaam regio Schilde, Kapellen, Brasschaat en in heel Vlaanderen voor dringende problemen. Contacteer hen vandaag nog of vraag een offerte aan!

Foto's
Beoordelingen van klanten
Zeer goed
1 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
1 avis
1 maand geleden
Kurt
1/5

Komt niet opdagen op het afgesproken tijdstip en stelt dan voor de dag nadien te komen voor de belachelijk hoge prijs van 400 euro om 1 stopcontact te verplaatsen. Vuile afzetter.niet te vertrouwen

Réponse de Artan electricity

beste, u vroeg een dringende interventie waarvan u op voorhand een prijs kent, dit is geen afzetter onze klant werkt uiterst correct en is meer dan betrouwbaar, echter u dient te begrijpen dat de verplaatsing en werk en dringendheid een prijs hebben, dank je

1 jaar geleden
Alexandra
5/5

Artan had zelf contact opgenomen en dag nadien langsgekomen.

Verzameld door de klantendienst
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2023 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer Artan electricity

Artan electricity beoordelen