Over ons

Welkom bij Bge Services! Als toegewijd bedrijf in (algemene) elektriciteitswerken, laadpalen en domotica, streven wij ernaar om hoogwaardige diensten en oplossingen te bieden die voldoen aan jouw behoeften. Bij Bge Services staan we garant voor vakmanschap, precisie en betrouwbaarheid in al onze projecten. Of het nu gaat om algemene elektriciteitswerken, het installeren van laadpalen voor elektrische voertuigen of het implementeren van slimme domotica-systemen, wij leveren maatwerkoplossingen die aansluiten bij jouw unieke vereisten.

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Daarom maken we gebruik van hoogwaardige materialen, geavanceerde technologieën en volgen we de nieuwste ontwikkelingen in onze industrie. Ons doel is om een naadloze elektrische ervaring te creëren die zorgt voor comfort en efficiëntie in jouw dagelijkse leven. Vanuit Lier verrassen we jouw met onze expertise en toewijding in regio’s zoals Antwerpen, Herentals, Mechelen, Dendermonde, Lokeren en omgeving.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Bge Services jou kan helpen bij al jouw elektrische projecten. Wij staan klaar om jouw visie werkelijkheid te maken en te zorgen voor een elektrische infrastructuur die voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2023 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer Bge Services

Bge Services beoordelen