Over ons

Reken op Intellitechnics voor al je algemene elektriciteitswerken als ook voor het onderhoud en de herstellingen van al je elektrische installaties. Wij zijn als elektricien daarenboven gespecialiseerd in beveiligingssystemen. Denk hierbij aan camera's, parlofonen en toegangscontrolesystemen.

Intellitechnics gaat daarnaast aan de slag met automatisering en domotica om jouw leefomgeving gebruiksvriendelijker te maken. Je kan bovendien rekenen op professioneel advies over groene energie op maat van jouw wensen en behoeften. Wij gaan dan ook aan de slag met installaties voor hernieuwbare energie zoals zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen.

Ook je boiler en elektrische verwarming zijn bij ons in goede handen. Je kan vertrouwen op meer dan 10 jaar ervaring in het vak. Bovendien werken we met kwalitatieve apparatuur van betrouwbare en betaalbare merken zoals Niko Home Control, KNX, Qbus, Daikin en Bosch. Ben je van Leuven, Brussel, Mechelen, Turnhout, Hasselt of omgeving? Intellitechnics komt vanuit Bree jouw elektriciteitswerken op zich nemen. Bezoek onze website voor meer informatie en eerdere realisaties.

Foto's
Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2023 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer BVBA INTELLITECHNICS

BVBA INTELLITECHNICS beoordelen