Casmon

Genk - Provincie Limbourg
Over ons

Ben je op zoek naar een vakman die jouw loodgieterswerken in goede banen leidt? Schakel dan loodgieter Casmon in om jouw werkzaamheden uit te voeren. Bij Casmon leveren we steeds weer vakmanschap bij zowel grote als kleinere projecten. We nemen allerhande loodgieterswerken op ons. Zo installeren we sanitaire installaties en verwarmingssystemen.

Merk je lekkage, kalkaanslag of problemen met je verwarmingsketel op? Je kan terecht voor verschillende herstellingen en onderhoudswerken aan je sanitair en verwarming. Je kan bovendien beroep doen op ons voor het renovatieproject van je badkamer. Wij verzorgen de plaatsing van badkamermeubelen en aansluiting van sanitaire toestellen.

Dankzij jarenlange ervaring als loodgieter kan je rekenen op een vlot verloop van de werken en een nauwkeurig afgewerkt eindresultaat. Neem een kijkje op onze website en contacteer ons voor jouw project op maat van jouw noden en wensen. Vanuit Genk verplaatsen we ons voor werken doorheen Limburg in de richting van gemeenten zoals Hasselt, Bilzen, Maasmechelen, Beringen en Bocholt.

Foto's
Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2023 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer Casmon

Casmon beoordelen