Over ons

D-Solar uit Mol is gespecialiseerd in zonnepanelen, omvormers en thuisbatterijen. Met een breed scala aan zonnepanelen, waaronder glas-glas en glas-folie panelen, bieden ze talloze opties aan voor duurzame energieopwekking. Hun omvormers omvatten Enphase Micro Omvormers, string omvormers en hybride omvormers, die allemaal zorgen voor optimale energieprestaties en betrouwbaarheid.

D-Solar legt een sterke nadruk op klanttevredenheid en biedt uitstekende service met duidelijke en begrijpelijke uitleg voor de klant. Hun deskundig advies wordt op maat gegeven, afgestemd op de specifieke behoeften van de klant, en waar mogelijk wordt de offerte ter plekke opgesteld.

Bovendien hebben ze een nauwe samenwerking met gerenommeerde dakwerkers, waardoor ze de perfecte afwerking van je dak met hoogwaardige zonnepanelen kunnen garanderen.

Met een bewezen staat van dienst en tevreden klanten in zowel België als Nederland, is D-Solar dé betrouwbare partner voor een soepele overstap naar duurzame energie en energiebesparing. Neem vandaag nog contact op met D-Solar!

Foto's
Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2023 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer D-Solar

D-Solar beoordelen