Over ons

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring en het gebruik van kwaliteitsvolle materialen weet dakwerker Dacomet raad met elk dakproject. Wij gaan aan de slag met zowel de constructie als de renovatie van hellende en platte daken. Voor hellende daken leggen we dakbedekking van materialen zoals dakpannen of natuurleien en voor platte daken gebruiken we bijvoorbeeld roofing of EPDM. Bij Dacomet staan we in voor het volledige proces van A tot Z, van gebinte tot afwerking.

Wij gaan zoal aan de slag met daktimmerwerk, dakisolatie, plaatsing van kroonlijsten en dakgoten, installatie van lichtkoepels zoals die van VELUX en dakafwerking. Daarbovenop kan je ons inschakelen voor koper- en zinkwerken.

Ben je van Lommel, Leopoldsburg, Geel, Herentals, Kasterlee of omstreken? Dacomet uit regio Mol komt naar je toe om je pand uit te rusten met een kwaliteitsvol en duurzaam dak. Op zoek naar meer informatie? Bezoek onze website en neem gerust contact op. Dacomet geeft je graag meer advies over de werkwijze, materialen en andere elementen en dit op maat van jouw project.

Foto's
Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2023 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer Dacomet

Dacomet beoordelen