Dakwerken Adrem

Schoten - Provincie Antwerpen
Over ons

Dakwerken Adrem heeft meer dan 30 jaar ervaring als dakwerker. Wij staan klaar om jouw plat of hellend dak te construeren of te herstellen. Wij vervaardigen het gebinte, voeren timmerwerken uit en leggen dakbedekking zoals dakpannen, leien en roofing. Verder nemen we kleinere dakwerken voor onze rekening. Denk hierbij aan het plaatsen van dakramen en koepels van VELUX alsook het zetten en afwerken van dakgoten en afvoerpijpen. We nemen dus ook je dakafwerking grondig onder handen.

Wij maken uitsluitend gebruik van kwalitatieve materialen en verzekeren een professionele uitvoering van onze werken. Op die manier realiseren we een duurzaam en functioneel dak volledig naar jouw wensen en behoeften. Op zoek naar hulp bij het invullen van de aanvraag voor je dakpremie? Dakwerken Adrem helpt je bij het opmaken en indienen van je aanvraag. Bovendien geven we vrijblijvend advies op maat van jouw wensen en budgetmogelijkheden.

Je kan ons vinden in Schoten vanwaar wij ons zoal verplaatsen in de richting van Kapellen, Schilde, Wuustwezel, Rijkevorsel, Lier en omstreken. Neem zeker een kijkje op onze website en wij komen in heel Antwerpen jouw dakproject professioneel onder handen nemen.

Foto's
Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2023 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer Dakwerken Adrem

Dakwerken Adrem beoordelen

(edited)