De Bont Concept

Tienen - Provincie Brabant Flamand
Over ons

De Bont Concept staat klaar om als professionele schrijnwerker jouw woning of bedrijfspand een frisse en aangename look te geven. Dankzij 30 jaar ervaring weten we raad met allerlei schrijnwerk- alsook renovatieprojecten. Wij geven je interieur een nieuwe uitstraling met binnenschrijnwerk zoals ramen en deuren, vloerwerk en maatwerk. Denk bij maatwerk aan kasten, dressings, wandmeubels, stoelen, (salon)tafels en zelfs trappen.

Buitenhuis zijn we expert in het vervaardigen en plaatsen van houten bijgebouwen zoals terrasoverkappingen, veranda's en tuinhuizen. Op zoek naar iemand voor je renovatieproject? Wij staan in voor kleine renovatiewerken aan je badkamer, keuken en zolder. Wij regelen jouw project van A tot Z, van afbreekwerken en het leggen van nieuwe leidingen tot het plaatsen van meubilair, schilderwerken en afwerking.

Bij De Bont Concept gaan we met jou in gesprek en staan we in voor het uittekenen van schetsen aan de hand van jouw ideeën. Samen bekijken we de mogelijkheden en realiseren op die manier een resultaat naar jouw wensen en verwachtingen. Ons atelier is gevestigd in Tienen vanwaar wij ons verplaatsen in de richting en regio’s van Hasselt, Geel, Mechelen, Leuven en Brussel. Voel je het al kriebelen? Neem zeker een kijkje op onze website en contacteer ons voor jouw project op maat.

Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2023 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer De Bont Concept

De Bont Concept beoordelen