De Cleir BVBA

Erpe-Mere - Provincie Oost-Vlaanderen
Over ons

Op zoek naar een professioneel schildersbedrijf voor schilderwerk zowel binnen als buiten in de buurt van Erpe-Mere? Dan ben je bij Jurgen van Schilderwerken De Cleir aan het juiste adres. Met meer dan 20 jaar ervaring als schilder in zowel schilderwerken als allerlei interieur-, vloer- en gevelwerken is Jurgen De Cleir dé vakman die je zoekt.

Onderschat de impact van een likje verf en een nieuwe vloer niet; het kan de uitstraling van een kamer compleet transformeren. Zo verhoog je niet alleen je wooncomfort, maar de waarde van je huis zal mee stijgen. Jurgen van De Cleir BV is een veelzijdig professional die je hierbij kan helpen. Je kan bij hem terecht voor allerlei schilderwerken en het leggen of renoveren van parket-, laminaat-, vinyl- of tapijtvloeren. Naast de uitvoering van werken kan hij je ook adviseren welke kleuren of technieken je best kiest. Professioneel advies afgestemd op jouw wensen: de perfecte combinatie voor een uitmuntend eindresultaat.

Naast schilder- en vloerwerk heeft Jurgen ervaring met een hoop andere projecten: gevelrenovatie, gyprocwerken, wandbekleding of valse plafonds plaatsen. Aarzel dus niet om contact op te nemen om een offerte op maat aan te vragen.Je kan rekenen op een goede en eerlijke communicatie: wanneer een project meer tijd nodig heeft dan gepland zal Jurgen zorgen voor een feilloze afwerking in plaats van een snel en slordig resultaat op korte tijd. De Cleir BV is werkzaam in een straal van 50 kilometer rond Erpe-Mere.

Foto's
Beoordelingen van klanten
Zeer goed
5 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
2 maanden geleden
Yannick
google review
5/5

4 maanden geleden
Werner
google review
5/5

Uiterst punctuele opvolging van de projecten, vriendelijke dienstverlening, to-the-point advies en uitstekende kwaliteit van afwerking. No nonsense en degelijk. Prijs meer dan waard!

11 maanden geleden
sebastian
google review
5/5

Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2022 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer De Cleir BVBA

De Cleir BVBA beoordelen

(edited)