De Hersteldienst

Deinze - Provincie Flandre Orientale
Over ons

Welkom bij De Hersteldienst! We voeren zowel kleine als grote onderhoud- en herstellingswerken voor je uit. We zijn klantvriendelijk, professioneel en betaalbaar waardoor wij een betrouwbare keuze zijn voor jouw herstellingen en installaties.

Bij De Hersteldienst bieden wij een complete oplossing voor al je huishoudelijke behoeften. Ons bedrijf is gevestigd in Deinze. Met onze uitgebreide kennis en ervaring zijn we gespecialiseerd in de reparatie van een breed scala aan apparaten en toestellen, alsook in het ontwerpen en installeren van keukens, badkamers, maatkasten en dressingruimtes. Bovendien zijn we experts in het installeren, onderhouden en herstellen van verwarmingsinstallaties. Niet te vergeten kan je bij ons ook terecht voor je sanitair.

Onze toegewijde specialisten hebben als doel om van je huis niet alleen een functionele, maar ook een esthetisch aantrekkelijke ruimte te maken. Klantvriendelijkheid en professionele service vormen de kern van De Hersteldienst. Of je nu te maken heeft met defecte apparaten, van plan bent je woning te renoveren, of je verwarmingssysteem optimaal wilt laten presteren, wij staan voor je klaar.

Kortom zijn we een specialist in deze verschillende zaken: renovaties, kleine klussen, sanitaire werken, isolatie werken, bezettingswerken, kelders waterdicht maken, rioleringswerken, afbraakwerken en elektriciteitswerken,...

Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen. Wij kijken ernaar uit om je te assisteren en vertrouw op onze expertise en toewijding voor al je huishoudelijke behoeften.

Foto's
Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2023 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer De Hersteldienst

De Hersteldienst beoordelen