Over ons

Wil je airconditioning laten installeren bij je thuis? Of heb je elektrische werken die uitgevoerd dienen te worden? Doe beroep op DoBo-Technics, dé specialist met meerdere jaren ervaring in de installatie van airco en in elektriciteitswerken van A tot Z.
DoBo-Technics heeft ruime ervaring in het installeren van airco. Je wordt professioneel bijgestaan voor het maken van de beste keuze airconditioning; je kunt rekenen op een professionele installatie en perfecte afwerking. Ook voor het onderhoud van de airconditioning kan je achteraf rekenen op DoBo Technics. Al denk je dat het bij jou moeilijk is om airco te installeren, DoBo Technics zal je een oplossing trachten te geven die al je verwachtingen inlost.
Naast airco is ook de installatie van elektrische systemen een specialiteit van DoBo-Technics. Zowel voor nieuwbouw als renovatie kan je beroep doen op de elektrische expertise van DoBo-Technics: installatie elektriciteit, herstelling elektrische pannes, elektrische keuring, etc.
DoBo-Technics werkt in een straal van 70km rond Zutendaal zoals regio Hasselt, Genk, Diepenbeek, Sint-Truiden, Borgloon, Tongeren, Beringen, Tessenderlo.

Foto's
Beoordelingen van klanten
Zeer goed
6 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
4 maanden geleden
Bruno
google review
5/5

Fantastische service, correct, netjes, eerlijk en rechtuit! Dat is kort gezegd waar deze firma zeker mee mag beloond worden. Dominic doe zo voort met je ploeg! Respect!!! Een aanrader voor je airco installatie.

1 jaar geleden
eva
google review
5/5

Dominic is een super-vriendelijke, betrouwbare stielman. Punctueel, eerlijk en vooral mega-bekwaam! Ik raad Dobo-Technics aan iedereen aan! Nog eens, bedankt Dominic 🙏

2 jaar geleden
Wim
google review
5/5

van voordelige offerte tot perfecte plaatsing. Zonder twijfel een aanrader!

Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2021 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer DoBo-Technics

DoBo-Technics beoordelen

(edited)