Over ons

Op zoek naar een ervaren elektricien met een professionele en persoonlijke aanpak? Chris is een ervaren elektricien die zich momenteel volop specialiseert in laadpalen en domotica. Chris is zeer technisch onderlegd en wil graag op de hoogte blijven van alle nieuwste technieken. Voor een goede uitleg en advies op maat ben je dan ook aan het juiste adres bij Elektro Chris Wouters.

Chris heeft ruim 10 jaar ervaring als elektricien in de traditionele installatie van elektriciteit. Daarnaast zijn er voor hem ook geen geheimen meer op vlak van verlichting, videofonie en parlofonie. Tot slot kan je ook voor nieuwere technieken zoals domotica, automatisatie en een laadpaal voor je elektrische wagen beroep doen op de expertise van Chris. Daarbij kan je steeds rekenen op een persoonlijke service, duidelijke afspraken en het gebruik van de meest kwaliteitsvolle materialen.

Wil je graag meer informatie over je elektrische installatie en de verschillende mogelijkheden op vlak van nieuwe technieken? Contacteer ons dan volledig vrijblijvend. We zijn gevestigd in Brasschaat, maar verplaatsen ons in de ruime regio daarrond.

Foto's
Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2021 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer Elektro Chris Wouters

Elektro Chris Wouters beoordelen