Over ons

EVM Dakwerken staat klaar om al je dakwerken tiptop in orde te brengen. Wij voeren allerlei werkzaamheden uit aan hellende, platte en zinken daken met betrekking tot dakconstructie, dakrenovatie en dakherstellingen. Bij dakconstructie en dakrenovatie nemen het volledige proces van A tot Z voor onze rekening: van daktimmerwerken en houten constructies tot dakisolatie en dakafwerking. Wat betreft herstellingen kan je rekenen op een grondige en vakkundige reparatie van bijvoorbeeld je dakbedekking. Wij gaan hierbij aan de slag met materialen zoals dakpannen, leien, Resitrix, roofing en stalen dakplaten. Je kan steeds rekenen op herstellingen bij schadegevallen zoals stormschade.

Met bijna 20 jaar ervaring als dakwerker en een vast aanspreekpunt voor een vlotte communicatie weten we elk project in goede banen te leiden. Wij zetten flexibiliteit steeds vooraan. Mocht er tijdens de werken blijken dat het toch net even anders moet of mocht je je bedenken, dan is dat geen enkel probleem.

Wij bevinden ons in Wuustwezel vanwaar wij ons zoal verplaatsen naar Hoogstraten, Rijkevorsel, Zoersel, Schilden en Kalmthout. Ben je van deze omgeving? Neem een kijkje op onze website en contacteer ons voor vrijblijvend en transparant advies. EVM Dakwerken helpt je graag verder.

Foto's
Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2023 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer EVM dakwerken

EVM dakwerken beoordelen