Jan Devos

Ronse - Provincie Oost-Vlaanderen
Over ons

Voor een ervaren loodgieter kan je contact opnemen met JDV Sanitair & Verwarming uit Ronse. Je kan bij hen terecht voor de aanleg en het onderhoud van allerlei sanitaire-en verwarmingsinstallaties. Ook bij lekkages en verstoppingen staan ze voor je klaar om de beste oplossing aan te bieden. Ze werken samen met zowel particulieren als bedrijven, ook voor nieuwbouwprojecten als renovatie.

Zaakvoerder Jan heeft al meer dan 15 jaar ervaring en heeft daarom veel kennis vergaard in het vak. Zo is hij ook gespecialiseerd in badkamerrenovaties van A tot Z. Je kan hem contacteren voor zowel kleine als grote werken, hij staat voor alles open.

Voor grotere projecten zal hij samenwerken met andere gecertificeerde vakmannen om het beste resultaat te kunnen garanderen. Bovendien werken ze enkel met kwaliteitsmerken van allerlei prijsklassen. Zo kan elke klant genieten van een mooi afgewerkt project, ongeacht hun budget.

Neem snel contact op met Jan Devos voor je sanitaire-of verwarmingswerken en badkamerrenovaties. Ze zijn gevestigd in Ronse en werken in een straal van 50 kilometer naar onder andere Roeselare, Gent, Lokeren, Dilbeek of Halle.

Foto's
Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2022 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer Jan Devos

Jan Devos beoordelen

(edited)