Kurshel Dakwerken

Beerse - Provincie Anvers
Over ons

Kurshel Dakwerken weet als dakwerker raad met allerlei dakwerken zoals daktimmerwerken, isolatiewerken en dakrenovatie. Wij voeren dakwerken uit aan zowel hellende als platte daken. Je kan zoal terecht voor het plaatsen van een hellend of plat dak alsook voor dakrenovatie. Verder voeren we zinkwerken uit en plaatsen we dakramen van VELUX. Onze expertise in dakwerken van bijna 15 jaar ervaring stelt ons in staat om de beste resultaten af te leveren.

Last van stormschade of een ander spoedgeval? Geen probleem, Kurshel Dakwerken staat paraat om je bij te staan in noodsituaties en helpt je verder met al je dakherstellingen. Verder nemen we ook isolatiewerken voor onze rekening. Dankzij de plaatsing van kwalitatief isolatiemateriaal zorgen we voor een energiezuinige woning. Wij vertellen je graag meer over de verschillende voordelen van isolatie, de mogelijkheden op maat van jouw woning en de isolatiepremies die je kan aanvragen. Naast dakwerken voeren we ook een aantal werken uit met betrekking tot schrijnwerk zoals het construeren van een veranda, houten terras en een tuinhuis.

Ben je op zoek naar een dakspecialist die alle geheimen van je dak kent? Wij werken steeds met oog voor detail en zorgen ervoor dat elke klus een mooie afwerking krijgt. Kurshel Dakwerken voert dakprojecten uit in de provincie Antwerpen en verder. Wij verplaatsen ons binnen een straal van 50 km vanuit Beerse, zoals in de richting van Antwerpen, Turnhout, Geel, Beringen, Aarschot en omgeving. Nog vragen? Aarzel niet om contact op te nemen. We geven je graag advies op maat van jouw dakproject.

Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2023 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer Kurshel Dakwerken

Kurshel Dakwerken beoordelen