Lava Construct - Ward Lamaire

Zelzate - Provincie Oost-Vlaanderen
Over ons

Lava Construct is een bouwbedrijf dat in Zelzate gevestigd is. Hun dienstenpakket bestaat uit algemene bouwwerken, renovaties en diverse buitenwerken.

Eerst en vooral kan je voor al je bouw-of renovatieprojecten bij Lava Construct terecht. Ze bieden een hele reeks gespecialiseerde diensten aan: ruwbouw, aanbouw, nieuwbouw en bijbouw. Verder zijn ze ook als metser actief en voeren ze sloopwerken uit. Ze gebruiken uitsluitend professioneel werkmateriaal ze zorgen steeds voor een prachtige afwerking.

Lava Construct richt zich ook op buitenwerken. Ze leggen nieuwe terrassen aan, ze kunnen een septische put afbreken of plaatsen en ze voeren rioleringswerken uit. Bovendien beschikken ze ook over de nodige middelen om een betonplaat te gieten.

Lava Construct biedt zijn diensten in heel Zelzate en omgeving aan, zoals in Ertvelde, Assenede of Wachtebeke. Ze beschikken over voldoende vakkennis om alle werkzaamheden op een professionele en prachtige manier af te werken. Hun team begeleidt je tijdens het hele project en staat je voortdurend met vakkundig advies bij. Twijfel dan ook niet langer en vertrouw je bouwwerken nu nog aan deze specialisten toe.

Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2022 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer Lava Construct - Ward Lamaire

Lava Construct - Ward Lamaire beoordelen

(edited)