N&A Solutions

Antwerpen - Provincie Anvers
Over ons

N&A Solutions is jouw ervaren elektricien voor al je elektriciteitswerken. Je kan bij ons terecht voor de plaatsing, het onderhoud en de herstelling van jouw elektrische installaties. Concreet valt hieronder zoal het maken van elektrische schema’s, het oplossen van elektrische storingen, het vervangen van je zekeringskast, verlichtingswerken en meer!

Je kan bij N&A Solutions ook terecht voor allerlei werken met betrekking tot ramen en deuren. Zo plaatsen we dubbel of driedubbel glas, aluminium ramen, PVC ramen en ander glaswerk zoals sierglas. Verder hebben voordeuren, binnendeuren en inbraakwerende deuren geen geheimen voor ons.

Wij zijn expert in het aanpakken van jouw nieuwbouw-of renovatieproject met oog voor kwaliteit en afwerking. Je kan bij ons rekenen op een combinatievan kwalitatieve materialen, de nodige nauwkeurigheid en jarenlange ervaring. Zit je nog met vragen? N&A Solutions uit Wilrijk geeft je graag advies op maat. Wij voeren elektriciteitswerken en werken aan ramen en deuren uit doorheen de provincie Antwerpen, binnen een straal van 50 km.

Foto's
Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2022 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer N&A Solutions

N&A Solutions beoordelen