NP Schilderwerken

Kalmthout - Provincie Antwerpen
Over ons

Voor al je schilderwerken kan je terecht bij NP Schilderwerken, een schildersbedrijf dat gerund wordt door schilder Patrick. NP Schilderwerken is gevestigd in Kalmthout en heeft ruim 20 jaar ervaring. Zaakvoerder Patrick komt vrijblijvend bij jou langs om samen de mogelijkheden te bespreken om aan de hand daarvan je woonruimtes een uitstraling te geven die het beste bij jouw wensen past. Voor Patrick zijn klantenbinding, vriendelijkheid en opvolging uitermate belangrijk. Hij werkt punctueel en is enorm gepassioneerd bezig met zijn vak, hetgeen uiteraard te zien is in het resultaat van zijn projecten. Je kunt zowel voor grote als kleine projecten beroep doen op NP Schilderwerken. Een perfect resultaat en het tijdig en netjes afleveren van elk project is absolute prioriteit.

De specialisaties van NP Schilderwerken zijn binnen- en buitenschilderwerken, kaleien, gyproc, behangen en laminaat. Je kan bij ons terecht voor professioneel advies en een goede prijs-kwaliteit. We zijn werkzaam in Kalmthout en in een straal van 100 km daarrond.

Je kan steeds vrijblijvend bij ons terecht voor advies op maat of een offerte. Aarzel dus zeker niet om ons te contacteren als je je huis door een echte professional wil laten schilderen.

Foto's
Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2022 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer NP Schilderwerken

NP Schilderwerken beoordelen