Ontstoppingen Ceulemans

Lier - Provincie Anvers
Over ons

Welkom bij Ontstoppingen Ceulemans! Wij zijn er om jou te helpen met al je sanitair gerelateerde problemen. Of je nu last hebt van verstopte leidingen, rioleringsproblemen, lekken of andere loodgietersklussen, wij staan voor je klaar. We zijn actief in een straal van 45 kilometer rondom Lier en streven ernaar om jou snel en efficiënt van dienst te zijn.

Heb je te maken met een verstopte afvoer, wc of gootsteen? Geen zorgen, onze ervaren vakmensen hebben de kennis en het gereedschap om dit probleem snel op te lossen. We maken gebruik van geavanceerde technieken zoals hogedrukreiniging en mechanische ontstoppingstechnieken om ervoor te zorgen dat het water weer vrij kan stromen.

Daarnaast bieden we ook rioleringswerken aan. Als er problemen zijn met je riolering, zoals verzakkingen, scheuren of breuken, kun je op ons rekenen.Onze experts zullen deze problemen professioneel en grondig aanpakken, zodat je weer kunt genieten van een goed werkend rioleringssysteem.

Bij Ontstoppingen Ceulemans streven we naar uitstekende service en klanttevredenheid. Jouw comfort en gemoedsrust zijn onze prioriteit. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons weten hoe we je kunnen helpen. We staan altijd voor je klaar met professioneel advies en snelle oplossingen voor al je sanitair gerelateerde problemen.

Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2023 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer Ontstoppingen Ceulemans

Ontstoppingen Ceulemans beoordelen