Pareyns Elektrotechnieken

Pelt - Provincie Limburg
Over ons

Ben je op zoek naar een elektricien voor je elektrische installatie, een herstelling of misschien de installatie van domotica? Zaakvoerder Wesley van Pareyns Elektrotechnieken is een gediplomeerd elektricien met veel professionele ervaring als elektromechanieker.

Je kunt bij Pareyns Elektrotechnieken terecht voor het maken van elektrische schema’s van zowel nieuwbouw als bestaande woningen, het oplossen van elektrische storingen, renovaties, de installatie van een parlofoon of videofoon, een laadpaal voor je elektrische auto en het installeren van domotica voor het creëren van een smarthome op maat van je wensen en behoeftes. We hechten veel belang aan een persoonlijke service en advies op maat. Pareyns Elektrotechnieken is een erkende partner van Loxone, maar ook voor andere kwaliteitsvolle merken zoals Niko, kunnen we je van dienst zijn.

We zijn gevestigd in Pelt, maar verplaatsen ons met plezier in een straal van 30 km, naar onder andere Lommel, Geel, Mol, Bocholt, Bree, Oudsbergen en Peer. Contacteer ons voor meer informatie en een vrijbijvende offerte.

Foto's
Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2021 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer Pareyns Elektrotechnieken

Pareyns Elektrotechnieken beoordelen

(edited)