Pintamano

Mechelen - Provincie Antwerpen
Over ons

Is je woning toe aan een goede opfrisbeurt? Dan kan een laagje verf al heel wat doen. Bij schilder Pintamano uit Mechelen kan je terecht voor al je schilder- en decoratiewerken. Ook voor vloerbekleding, behangwerken en gyproc kan je rekenen op de expertise van zaakvoerder Carlos.

Binnen kunnen muren, plafonds, deurstijlen, ramen en trappen geschilderd worden, maar je poorten of gevel buitenshuis evenzeer voor bijvoorbeeld het kaleien van je gevel. Door zijn ruim aanbod aan verschillende soorten verf en behang kan je sowieso een keuze maken die volledig past bij jouw wens en de sfeer van je woning.

Carlos staat je bij tijdens elke stap van het project: van de opmeting van de ruimte tot een nauwkeurige aflevering van het eindresultaat.Je kan dus bij hem terecht bij al je vragen of opmerkingen.

Pintamano is gevestigd in Mechelen, maar hij verplaatst zich met plezier in een straal van 20 km naar onder andere Vilvoorde, Leuven, Londerzeel of Kontich. Vraag dus snel een offerte aan voor al je schilder- of decoratiewerken.

Foto's
Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2022 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer Pintamano

Pintamano beoordelen