Over ons

Pl@nt staat in voor de integratie van planten in en rondom je woning. Hiermee willen ze de vergroening van de stad naar een nieuw niveau brengen. Ze staan in voor onder andere groendaken, gevelbekleding met planten, moswanden en plantenpotten. Alles wat je in en rond een huis kan doen, doet Pl@nt voor je in het groen.

Een groene uitstraling van je woning biedt een grote meerwaarde. Je pand wordt meer waard, je bespaart energie én het zorgt voor verkoeling. Daarnaast draagt het bij aan de biodiversiteit van de omgeving en zal het de levensduur van je gebouw verlengen. Binnenin fleurt een groene toets de ruimte meteen op en draagt het bij aan een goede gezondheid.

Zaakvoerder Jef is afgestudeerd tuinarchitect en is al vier jaar zelfstandig. Hij helpt je met plezier verder naar een rustgevende, groene woning waar je jarenlang van kunt genieten. Aarzel dus niet om contact met hen op te nemen als je je woning of kantoor wil verfraaien. Ze zijn gevestigd in Boechout, maar gaan met plezier naar onder andere Mortsel, Schoten, Schilde, Mechelen of Brasschaat.

Foto's
Beoordelingen van klanten
Zeer goed
5 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
10 maanden geleden
kyra
google review
5/5

2 jaar geleden
Eva
google review
5/5

We hebben een groendak laten aanleggen door Jef van Pl@nt. Niets dan lof: vlotte en heldere communicatie over de hele lijn. Jef nam zijn tijd om de opties met ons te overlopen, overzichtelijke offertes te maken en snel een uitvoerdatum te prikken. Bij de plaatsing handelde Jef zeer zorgzaam, vlot en professioneel. Een dikke aanrader!

2 jaar geleden
Wouter
google review
5/5

Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2022 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer Pl@nt

Pl@nt beoordelen