Renorex

Sint-Truiden
Over ons

Renorex schiet je te hulp bij al je renovaties. Wij renoveren al je interieur zoals je badkamer, keuken, zolder en meer! We nemen het volledige proces van a tot z onder handen, gaande van afbraakwerken en vloerwerken tot schilder- en behangwerk. Ook je sanitaire en elektrische installaties nemen we voor onze rekening.

Renorex beschikt over een sterk team van vakmannen. Met 20 jaar ervaring in het vak weten onze specialisten advies te geven op maat van jouw wensen en budget. We staan bovendien in voor een goede begeleiding gedurende het volledige proces van onze werken. Op die manier kunnen we onze werken bij jou aftoetsen en tijdig de juiste bijsturing geven indien nodig. Wij werken daar bovenop uitsluitend met de meest kwalitatieve materialen. Dankzij onze samenwerking met betrouwbare partners voor de aanschaf van bouwmaterialen weten we steeds resultaten van de beste kwaliteit af te leveren. Zo maken we gebruik van materialen voor badkamers van X2O, voor afwerking bij Van Marcke en voor verf bij Trimetal en Sikkens.

Renorex is gevestigd in Sint-Truiden en verplaatst zich binnen een straal van 50 km in zowel Vlaanderen als Wallonië. Zo komen we renovatiewerken uitvoeren in de richting van Hasselt, Genk, Luik, Hoei, Leuven en omgeving.

Foto's
Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2023 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer Renorex

Renorex beoordelen