S&A Bouwpunt BV

Zonhoven - Provincie Limburg
Over ons

Als je gaat bouwen of renoveren wil S&A Bouwpunt jou het zo makkelijk mogelijk maken. Bij hen koop je al je benodigde bouwmaterialenop één plaats. Zo vind je al het toebehoren bij een leverancier en bespaar je jezelf een hoop gemak. Omdat ze een groot bulkassortiment hebben kunnen ze fabrieksprijzen aanrekenen, wat voordeliger is voor de klant.

Ze staan, indien gewenst, ook in voor de plaatsing van de bouwmaterialen. Ze hebben een divers team van verschillende vakmannen zodat ze bij alle soorten projecten jou de beste dienstverlening kunnen aanbieden. S&A Bouwpunt verkoopt en plaatst onder andere op maat gemaakte meubels, laminaat, ramen en deuren.

Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak en ruime ervaring als bouwkundig tekenaar kan S&A je van A tot Z helpen met allerlei (ver)bouwprojecten. Aarzel dus niet langer om contact met hen op te nemen indien je interesse hebt. Ze zijn gelokaliseerd in Zonhoven, maar geen werk is voor hen te ver. Vraag via Trustup een vrijblijvende offerte aan en je hoort zo snel mogelijk iets terug.

Foto's
Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2022 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer S&A Bouwpunt BV

S&A Bouwpunt BV beoordelen

(edited)