Schilderwerken Hannes

Herselt - Provincie Antwerpen
Over ons

Je kan Schilderwerken Hannes inschakelen voor al je schilder-en behang projecten. Dankzij jarenlange ervaring als schilder en het gebruik van kwaliteitsvolle producten van betrouwbare merken zoals Sigma geven we al je oppervlakken een frisse laag. Wij nemen zowel je interieur als je buitenomgeving onder handen. Denk bijvoorbeeld aan muren, plafonds, schrijnwerk, gevels, houten en metalen constructies en meer.

Voor al je oppervlakken buitenshuis kan je ook terecht voor het aanbrengen van beschermlagen ter bescherming tegen omgevingsfactoren zoals vocht, vuil en UV-stralen. Dit betreft zoal plamuren, het lakken van schrijnwerk en het aanbrengen van behandelingen met vochtwerende producten.

Je kan naast schilder-en behangwerken rekenen op het aanbrengen van decoratieve technieken zoals Mortex, stucwerken en marmertechniek. Ook tekeningen of patronen voor bijvoorbeeld kinderkamers nemen we voor onze rekening. Naast de bekleding van oppervlakken gaan we aan de slag met het leggen van vloeren in parket, laminaat en vinyl en het ontmossen van daken.

Vanuit Herselt verplaatsen wij ons zoal in de richting van Turnhout, Mol, Beringen, Leuven, Mechelen en omstreken. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bezoek onze website en aarzel niet om contact op te nemen.

Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2023 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer Schilderwerken Hannes

Schilderwerken Hannes beoordelen

(edited)