Sdl Construct

Sint-Lievens-Houtem - Provincie Flandre Orientale
Over ons

Je kan op SDL Construct vertrouwen om al je renovatieprojecten van a tot z in goede banen te leiden. Wij gaan aan de slag met jouw totaalrenovatie met inbegrip van keuken, badkamers, zolders en meer. Verder zijn we expert in het vervaardigen van kwaliteitsvol schrijnwerk, inclusief maatwerk, voor zowel binnen als buiten. Verder kan je terecht voor projecten met betrekking tot aanbouw en uitbreiding om meer wooncomfort te creëren.

Met meer dan 30 jaar ervaring zetten we als familiebedrijf sterk in om aan de slag te gaan met de beste materialen op maat van jouw budget. Je kan bij SDL Construct dan ook vertrouwen op de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Dankzij onze sterke samenwerking met een ervaren elektricien weten we ook jouw elektriciteitswerken uit te voeren samen met onze renovatiewerken.

Je kan ons vinden in Herzele vanwaar wij projecten komen uitvoeren in heel Oost-Vlaanderen en verder, zoals in de richting en omgeving van Gent, Sint-Niklaas, Aalst, Brussel en Oudenaarde. Bezoek zeker onze website en aarzel niet om contact op te nemen voor al je vragen.

Foto's
Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2023 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer Sdl Construct

Sdl Construct beoordelen