Subliem bvba

Westerlo - Provincie Antwerpen
Over ons

Subliem is een ervaren familiebedrijf uit Geel dat zich hoofdzakelijk op algemene bouwwerken en constructie richt. In hun dienstenpakket vind je echter ook heel wat gespecialiseerde services terug, gaande van rioleringswerken tot houtskeletbouw en ruwbouw.

De vakmannen van bouwbedrijf Subliem worden ook erg vaak als metser ingeschakeld. Ze voeren alle metselwerken correct uit en zorgen steeds voor een prachtig resultaat. Verder vormen ook betonwerken en buitenwerken een belangrijk deel van hun dienstverlening. Of je nu op zoek bent naar hulp bij het gieten van beton voor een zwembad of het plaatsen van betontrappen; bij Subliem kan het allemaal!

Bouwbedrijf Subliem is in de hele regio van Westerlo actief, gaande van Geel tot Aarschot en Diest. Hun vakmannen beschikken over voldoende vakkennis en professioneel werkmateriaal om alle werkzaamheden correct en veilig af te werken. Bovendien staan ze je graag met deskundig advies bij en begeleiden ze je tijdens het hele project.

Contacteer het team van Subliem nu nog en vertel hen waar je juist naar op zoek bent. Hun experts helpen je graag verder en leggen je de verschillende mogelijkheden duidelijk uit. Deze uitstekende dienstverlening en de jarenlange expertise maakt van Subliem de uitgelezen partner om al je bouwwerken aan toe te vertrouwen.

Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2022 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer Subliem bvba

Subliem bvba beoordelen

(edited)