Sven Meyvis Algemene Schilderwerken

Hoogstraten - Provincie Antwerpen
Over ons

Wil je dat je schilderwerken professioneel en met oog voor detail en een uitstekende afwerking worden uitgevoerd? Het team van schilder Sven Meyvis heeft ruime ervaring met schilder- en decoratiewerken en is dankzij voortdurende bijscholingen op de hoogte van de laatste trends en moderne schilder- en decoratietechnieken. Je bent hier aan het juiste adres voor je schilderwerken binnen en buiten alsook voor decoratieve techniekenen zoals aqua sensa cementstuc, calco, claystuc, tusk wandbescherming, limestone, ice stuc, stucco puro, puntofino en nog enkele andere technieken. We geven je graag meer informatie en advies op maat.

Naast schilderwerken kan je ook terecht bij Meyvis Sven Schilderwerken voor behangwerken en het plaatsen van laminaat en PVC vloeren.

Bij ons kan je erop rekenen dat je project met de grootste precisie wordt uitgevoerd en dat de afwerking uitstekend is. Wij hebben een passie voor ons werk en hechten veel belang aan de tevredenheid van onze klanten. Heb je graag advies of een offerte op maat? Contacteer ons gerust. We zijn gevestigd in Hoogstraten, maar verplaatsen ons eveneens in de regio naar bijvoorbeeld Brecht, Malle, Turnhout, Wuustwezel, Beerse, Rijkevorsel, Kasterlee en Ravels.

Foto's
Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2021 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer Sven Meyvis Algemene Schilderwerken

Sven Meyvis Algemene Schilderwerken beoordelen

(edited)