Over ons

Toptimalux is gespecialiseerd in schilderwerken. Je kan bij ons terecht voor schilderwerken binnen en buiten. We werken met passie, ervaring en de beste materialen aan je project. Samen met jou zorgen we ervoor dat alles vlot verloopt en het eindresultaat precies is hoe jij het voor ogen ziet. We zijn stipt en komen onze afspraken na, zo weet iedereen steeds wat er zal gebeuren.

Ben je op zoek naar een ervaren en gepassioneerde schilder? Wil je graag meer informatie? Neem dan zeker contact op. We komen naar je toe in de ruime omgeving van Lier.

Foto's
Beoordelingen van klanten
Zeer goed
5 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
3 weken geleden
Xavier
google review
5/5

Al meerdere keren beroep gedaan op Toptimalux. Zeer tevreden van de hoogstaande afwerking, de aangename samenwerking en de after-sales waar nodig!! 👌👌👌

1 maand geleden
Griet
google review
5/5

Toen wij met vakantie waren , heeft Bart van Toptimalux ons appartement komen schilderen. Wij zijn erg tevreden met het resultaat... alles verliep volgens afspraak.... Wij vonden ons appartement netjes opgeruimd en perfect geschilderd terug. Voor de volle 100% durven wij dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.... wij zijn poepcontent met de schilderwerken en de schilder met een passie!

2 maanden geleden
Just
google review
5/5

Ik ben er heel blij om dat ik Toptimalux ben tegengekomen in mijn zoektocht naar een goede schilder. Na een eerste contact werd er een afspraak ter plaatste gemaakt, om een offerte op maat te maken, welke korte tijd later reeds volgde. Er werden duidelijke afspraken gemaakt qua kleuren en verwachtingen. Tijdens de werken zelf werd alles mooi afgedekt, en na het voltooien van de schilderwerken werd alles echt zéér proper achtergelaten. Het resultaat is echt verbluffend mooi, afgewerkt tot in de details, met daarbovenop ook nog een super leuke attentie. Super vriendelijke en professionele mensen, een echte aanrader!

Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2022 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer Toptimalux

Toptimalux beoordelen