Over ons

Toptimalux is gespecialiseerd in schilderwerken. Je kan bij ons terecht voor schilderwerken binnen en buiten. Ook voor Gyprocwerken en isolatieprojecten kan je op ons rekenen. We werken met passie, ervaring en de beste materialen aan je project. Samen met jou zorgen we ervoor dat alles vlot verloopt en het eindresultaat precies is hoe jij het voor ogen ziet. We zijn stipt en komen onze afspraken na, zo weet iedereen steeds wat er zal gebeuren.

Ben je op zoek naar een ervaren en gepassioneerde schilder? Wil je graag meer informatie? Neem dan zeker contact op. We komen naar je toe in de ruime omgeving van Lier.

Foto's
Beoordelingen van klanten
Zeer goed
14 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
3 weken geleden
David
google review
5/5

Zij verdienen alle sterren aan de hemel! Zeer professioneel en vriendelijk. Prijs-kwaliteit 👍. In het eindresultaat straalt hun liefde en passie voor hun vak! Een schitterende aanrader!! Topti Top tot binnenkort 👏

1 maand geleden
Cindy
google review
5/5

Zeer vriendelijk en komen hun woord na. Snelle en correcte prijsopgave. De leuke creaties waar ze mee over nadenken zijn echt wel top! Niets is teveel gevraagd bij deze mannen dus enkel maar lof voor hun én hun topwerk!

4 maanden geleden
N
google review
5/5

Prima werk geleverd! Vlotte en vriendelijke communicatie. Afspraken worden stipt nageleefd. Prijs/kwaliteit dik in orde! Zeker een aanrader!

Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2022 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer Toptimalux

Toptimalux beoordelen