Over ons

Torfs Verwarming & Santair staat tot je dienst voor al jouw renovaties, verbouwingen en projecten rond verwarming, sanitair en loodgieterij. Je kunt op het team van loodgieter Kristof Torfs rekenen voor de installatie van jouw verwarming en voor het inrichten en herstellen van jouw sanitair.

We hebben ruime ervaring in het installeren van jouw verwarmingsinstallatie: vloerverwarming, centrale verwarming, condensatieketel of cv-ketel. Voor al deze toepassingen kan je terecht bij Torfs Verwarming & Sanitair.

Ben je op zoek naar een loodgieter of wil je een renovatie of herstelling van je sanitair? Voor jouw badkamerrenovatie, boiler, ontstoppingen, sanitaire installaties en werken aan leidingen of afvoer kan je rekenen op onze expertise.

Bij Torfs Verwarming & Sanitair zijn topservice en een kwalitatieve afwerking van het allergrootste belang. Vanuit Gingelom verplaatsen we ons in een straal van 40 km in de regio naar bijvoorbeeld Landen, Tienen, Sint-Truiden, Zoutleeuw, Borgloon, Heers, Tongeren, Hoegaarden, Alken en Nieuwerkerken.

Foto's
Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2021 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer Torfs Verwarming & Sanitair

Torfs Verwarming & Sanitair beoordelen