Over ons

Dankzij 15 jaar ervaring als schilder in Balen weet Total Interior Project van aanpakken met het schilderen en bekleden van allerlei oppervlakken. Zo schilderen we oppervlakken binnenshuis zoals muren, plafonds en binnenschrijnwerk en oppervlakken buitenshuis zoals gevels en buitenschrijnwerk.

Naast schilderwerk nemen we ook behangwerken en decoratieve schildertechnieken voor onze rekening. We gaan dus ook aan de slag met technieken zoals Stuc Deco en Mortex, maar ook met kaleiwerken aan je gevels.

Daarnaast kan je rekenen op raamdecoratie, waarbij we gordijnen of lamellen helemaal afstemmen op jouw interieurstijl. Op die manier voeg je stijlvolle maar ook functionele elementen toe aan je binnenomgeving. Om jouw ruimte helemaal in te kleden, nemen we ook vloerwerk voor onze rekening. Schakel ons in voor vloeren in laminaat of klik-pvc. Familiebedrijf Total Interior Project bevindt zich in Balen. Wij voeren interieur projecten uit in de regio Antwerpen en Limburg, zoals in de richting van Geel, Herentals, Turnhout, Bree, Hasselt en omgeving. Neem zeker een kijkje op onze website voor meer informatie.

Foto's
Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2023 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer Total interior project

Total interior project beoordelen