Yv Construction

Heist-op-den-Berg
Over ons

Schakel Yv Construction in voor al je dakwerken. Wij staan zowel in voor daktimmerwerken en dus voor het construeren van nieuwe daken als voor dakrenovatie. Zo gaan we bijvoorbeeld aan de slag met het leggen van dakpannen en met dakisolatie. Heb je een plat dak of een leien dak? Voor dakwerker Yv Construction is geen uitdaging te veel. Ben je op zoek naar meer lichtinval? Bij Yv Construction installeren we voor jou VELUX-ramen zodat je langer van het daglicht kan genieten.

Verder nemen we ook houten buitenschrijnwerk voor onze rekening. Denk hierbij aan een houten bijgebouw, carport en gevelbekleding. Je kan ons daarbovenop contacteren voor het creëren van pergola’s en terrasoverkappingen.

Yv Construction is een dynamisch bedrijf dat met werklust aan de slag gaat met dakwerken en buitenschrijnwerk. Wij zijn gevestigd in Wiekevorst, Heist-op-den-Berg. Wij komen projecten uitvoeren in de richting van Herentals, Mol, Aarschot, Mechelen, Lier en omstreken. Ben je van deze omgeving? Yv Construction staat enthousiast voor je klaar om met vakkennis jouw werken in goede banen te leiden.

Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2023 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer Yv Construction

Yv Construction beoordelen