Over ons

Sinds 2010 kan je voor al je algemene (tuin)werken bij AWB Algemene Werken Bollen terecht. Het jonge en dynamische bedrijf helpt je graag verder met alle werken die nodig zijn om de tuin van je dromen te creëren. Ook voor vloer- en kleine renovatiewerken kan je op hen rekenen. Hier hoef je dus geen andere professional voor in te huren.

Ze helpen je verder met zowel kleine als grote werken: aanleg van een terras of een totaalrenovatie van je tuin. Met meer dan 10 jaar ervaring in het vak kan je rekenen op hun expertise om al je groene projecten tot een perfect einde te brengen. Ze voeren onder andere grondwerken uit, het nivelleren van de tuin, sierbestrating, vloerwerken, gazonwerken, plaatsing van beplanting, afwateren van tuinen, etc.

Ontstaan vanuit een passie voor het buitenleven streeft tuinman Thijs Bollen ernaar om elke klant de tuin van hun dromen te geven. Door je tuinwerken aan hen over te laten worden al je zorgen uit handen genomen. Het project wordt volledig door hen uitgevoerd, inclusief alle voorbereidende werken en de uiteindelijke afwerking. Je hoeft niets te doen, enkel genieten van de mooie groene omgeving aan je woning.

Wil je je tuin al lang onder handen laten nemen, maar weet je niet goed waar te beginnen? Neem dan contact op met AWB Algemene Werken Bollen. Zaakvoerder Thijs Bollen komt met plezier langs voor een adviesgesprek over je project. Hierbij wordt een vrijblijvende offerte opgesteld. Werkzaam in een straal van 20 km rondom het Limburgse Hechtel-Eksel verplaatst het team van Algemene Werken Bollen zich naar onder andere Leopoldsburg, Beringen, Heusden-Zolder, Zonhoven, Lommel, Pelt en Bree.

Foto's
Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2022 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer Algemene Werken Bollen

Algemene Werken Bollen beoordelen