Camrio

Hasselt
Over ons

Voor al je riolerings- en ontstoppingswerkenkan je terecht bij ontstoppingsdienst Camrio uit Hasselt. Zaakvoerder Frank Steegmans heeft 15 jaar ervaring in het vak en heeft dus een grote expertise voor allerlei soorten defecten. Ze beschikken over een uniek combi voertuig dat uniek is in Limburg. Deze wagen beschikt over een hogedruk- en zuigfunctie. Bovendien is de wagen zeer laag, waardoor deze elke ondergrondse garage kan binnenrijden. Zo kunnen ze problemen in de kleinste, laagste ruimtes aanpakken.

Ze voeren ook camera detecties uit om de oorsprong van de verstopping te lokaliseren. Daarnaast staan ze ook bij in de schoonmaak na wateroverlast, geurdetecties, gecertificeerde keuringen van privérioleringen. Door hun partnerschap met Fluvius zijn ze bovendien een van de weinigen die werken mogen uitvoeren aan het openbaar net.

Het team van Camrio is 24/24 beschikbaar voor dringende interventies. Zo kan je probleem in een mum van tijd verholpen worden om verdere schade te beperken. Neem dus snel contact op met Camrio uit Hasselt voor al je ontstoppings- of rioleringswerken. Werkzaam in een straal van 50 km rondom Hasselt naar onder andere Sint-Truiden, Aarschot, Beringen, Genk, Bree, etc.

Foto's
Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2022 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer Camrio

Camrio beoordelen