Over ons

HoofdpresentatieDankzij 25 jaar ervaring als dakwerker weet Dakwerken Coussée raad met allerlei dakwerken aan platte daken, dakpannen daken en (natuur)leien daken. Zo gaan we aan de slag met de constructie en renovatie van jouw dak. Wij garanderen een verzorgde realisatie van je nieuw of vernieuwd dak. Je kan rekenen op het gebruik van kwaliteitsvolle materialen in combinatie met de beste technieken. Wat betreft materialen gaan we bijvoorbeeld aan de slag met natuurleien van CUPA en tegelpannen van Koramic.

Naast de constructie en renovatie van daken, nemen we ook herstellingen en onderhoud voor onze rekening. Wij zetten sterk in op het verlengen van de levensduur van je dak. Je kan ons bovendien inschakelen voor dakafwerking en dakisolatie. Op die manier nemen wij voor jou het volledige plaatje onder handen.

Vanuit Wetteren komen we platte, dakpannen en natuur(leien) daken onder handen nemen in de richting van Gent, Dendermonde, Brussel, Oudenaarde, Waregem en omgeving. Neem gerust een bezoekje aan onze website om meer inzicht te krijgen in onze expertise en eerdere realisaties.

Foto's
Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2023 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer Dakwerken Coussee

Dakwerken Coussee beoordelen