PSY BAVO

Bruxelles - Provincie Bruxelles Capitale
Over ons

Wij zijn PSY Bavo, jouw renovatie-experts in Brussel, en we staan klaar om jouw droomproject werkelijkheid te maken. Of het nu gaat om totaalrenovaties, algemene renovaties of pleisterwerken, wij hebben de expertise en ervaring om het tot in de puntjes uit te voeren.

Of je nu een oud huis volledig wilt renoveren of een nieuwe uitstraling wil geven aan een enkele kamer, wij zijn er om je te helpen. Onze vakmensen zijn bekwaam en getraind in diverse renovatietechnieken, en we werken alleen met hoogwaardige materialen voor duurzaamheid en kwaliteit. We streven ernaar jouw verwachtingen te overtreffen en je volledig tevreden te stellen met het eindresultaat. Gedurende het hele project zorgen we voor een vlotte samenwerking en open communicatie, zodat je altijd op de hoogte bent van de voortgang.

Wist je dat we niet alleen in Brussel actief zijn? Vanuit Schepdaal bedienen we ook de regio's Asse, Aalst, Ninove, Wemmel en Ukkel. Dus waar je ook bent, we kunnen je helpen met jouw renovatiebehoeften.

Kortom, als je op zoek bent naar renovatiespecialisten, ben je bij PSY Bavo aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen aan de slag gaan!

Foto's
Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2023 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer PSY BAVO

PSY BAVO beoordelen