Over ons

Bij Sb Verwarming en Sanitair in Lommel staan wij als loodgieter voor meer dan 20 jaar ervaring en een warme klantvriendelijke aanpak. Onze passie voor het vak drijft ons om de beste oplossingen te bieden voor jouw verwarmings- en sanitair behoeften. Of je nu op zoek bent naar een efficiënte condensatieketel, verkoeling nodig hebt met airconditioning, of wilt investeren in milieuvriendelijke warmtepompen, wij hebben de expertise en toewijding om je te helpen.

Elk project uniek is, daarom luisteren we aandachtig naar jouw wensen en behoeften. Of het nu gaat om het plaatsen van vloerverwarming voor extra comfort in huis, het installeren van ventilatiesystemen voor een gezondere leefomgeving, of het implementeren van duurzame oplossingen zoals warmtepompen, wij zorgen voor een vlekkeloze uitvoering.

Onze klantvriendelijke aanpak staat centraal in alles wat we doen. Wij streven ernaar om niet alleen hoogwaardige technische diensten te bieden, maar ook een persoonlijke en betrokken ervaring voor jou als klant. Bij Sb Verwarming en Sanitair ben je verzekerd van deskundig advies, professioneel vakmanschap en een warme glimlach. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jouw huis comfortabeler en energie-efficiënter kunnen maken.

Foto's
Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2023 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer Sb Verwarming En Sanitair

Sb Verwarming En Sanitair beoordelen