Over ons

Bij Aluworks kan je terecht voor allerlei werken met betrekking tot beglazing en meer. Zo zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van ramen en deuren in pvc. We gaan echter ook te werk in aluminium en hout. Wij plaatsen zowel dubbele als driedubbele beglazing om je woning of pand goed te isoleren en de temperatuur binnenshuis op peil te houden. Naast de plaatsing van deuren, nemen we ook de beveiliging ervan onder handen. Zo gaan we aan de slag met de herstelling van sloten. Om je raamwerk te vervolledigen, kan je ons ook inschakelen voor rolluiken, screens, vliegenramen, zonwering en glazen schuiframen.

Zoek je iemand om je veranda te plaatsen? Ook hiermee gaan we bij Aluworks aan de slag. Wij monteren veranda’s en carports zodat jij kan genieten van veel lichtinval en meer ruimte.

Dankzij 20 jaar ervaring als glasspecialist weten we raad met zowel kleine herstellingen als grotere projecten. Wij staan bovendien in om je gericht advies te geven over materialen, afmetingen, indelingen en veel meer. Vanuit Lanaken komen we tot bij jou in de richting van Hasselt, Genk, Maasmechelen, Maaseik, Tongeren en omgeving.

Foto's
Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2023 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer Aluworks

Aluworks beoordelen