Over ons

Ik ben Ben Jeuris en ik run mijn eigen tuin- en klusdienst in Koersel, een deelgemeente van Beringen. Als jij op zoek bent naar een professional die jouw tuin kan omtoveren tot een waar paradijs, dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Met meer dan tien jaar ervaring in tuinaanleg, afsluitingen, tuinonderhoud en tegelwerken buiten, kan ik elk project aanpakken. Of je nu een volledig nieuwe tuin wilt laten ontwerpen en aanleggen, je bestaande tuin wilt onderhouden of een mooie nieuwe afsluiting nodig hebt, ik sta voor je klaar.

Ik werk binnen een straal van 30 kilometer rond Koersel, dus waar je ook woont in de omgeving, ik kom graag naar je toe. Ik ben gepassioneerd over mijn werk en ik streef altijd naar de hoogste kwaliteit en tevredenheid van mijn klanten.

Als je droomt van een prachtige tuin waar je kunt ontspannen en genieten, of als je een klus hebt waar je wat hulp bij nodig hebt, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Samen kunnen we jouw ideeën werkelijkheid laten worden en jouw buitenruimte transformeren tot iets speciaals. Ik kijk ernaar uit om van je te horen en je te helpen met al je tuin- en klusbehoeften!

Foto's
Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2023 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer Ben Jeuris Tuin & Klusdienst

Ben Jeuris Tuin & Klusdienst beoordelen