Boyacci Paint

Heusden-Zolder
Over ons

Wij zijn Boyacci Paint, jouw go-to team voor alle schilderwerken, behang en wandbekleding, gyproc en scheidingswanden in Heusden-Zolder en heel Limburg. Met onze passie voor perfectie en oog voor detail, transformeren we jouw ruimtes in ware kunstwerken.

Schilderen is niet zomaar een klus voor ons; het is een kunst die we met liefde beheersen. Of je nu je woonkamer een nieuwe kleur wilt geven, een uniek behangpatroon wilt aanbrengen, of scheidingswanden nodig hebt om je ruimte te optimaliseren, wij staan voor je klaar. Ons team van ervaren vakmensen zorgt niet alleen voor een prachtig eindresultaat, maar ook voor een vlotte en stressvrije ervaring.

Wat Boyacci Paint echt bijzonder maakt, is onze toewijding aan klanttevredenheid. We luisteren naar jouw wensen, adviseren je over de beste materialen en technieken, en leveren vakmanschap dat je versteld zal doen staan.

Dus, waar wacht je nog op? Als je op zoek bent naar professionele schilderwerken en meer in Heusden-Zolder en Limburg, zijn wij hier om je te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw huis kunnen transformeren in een prachtige leefomgeving.

Tot snel!

Foto's
Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2023 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer Boyacci Paint

Boyacci Paint beoordelen