Over ons

Ik ben Cliff, jouw vriendelijke tuinman in Edegem en de omliggende 35 kilometer. Ik heb een passie voor groen en ben toegewijd aan het creëren en onderhouden van prachtige tuinen. Zo heb ik al 3 jaar ervaring als zelfstandig tuinman en ben ik al meer dan 10 jaar werkzaam op golfterreinen.

Tuinieren zit in mijn bloed. Ik geniet ervan om tuinen te transformeren en te laten bloeien. Of het nu gaat om het maaien van het gazon, het planten van kleurrijke bloemen, het snoeien van struiken of het verwijderen van onkruid, ik sta voor je klaar.

Maar mijn diensten gaan verder dan alleen tuinonderhoud. Heb je andere klusjes in de tuin of in huis die gedaan moeten worden? Geen probleem! Ik ben handig en kan allerlei taken uitvoeren, van het repareren van tuinhekken tot het installeren van tuinverlichting. Ik ben er om jouw leven gemakkelijker en mooier te maken.

Mijn klanten waarderen mijn persoonlijke benadering, betrouwbaarheid en oog voor detail. Ik luister naar jouw wensen en zorg ervoor dat jouw tuin er precies zo uitziet als jij het wilt hebben.

Dus, als je op zoek bent naar een tuinman in Edegem en omgeving, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Samen kunnen we jouw droomtuin realiseren en ervoor zorgen dat je er het hele jaar door van kunt genieten.

Foto's
Beoordelingen van klanten
Zeer goed
2 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
3 weken geleden
Arjun
5/5

Really good work in shaping the hedges and clearing out the weeds from our back garden. Friendly and reasonable prices.

Qualité Rapport qualité/prix
Réponse de Cliff Tuinen

thank you for liking my work and for giving me the opportunity to carry out the work for you, always welcome to give me a call if you want something to be done...

2 maanden geleden
Francois
5/5

Cliff en zijn team hebben snel en op een zeer vakkundige en bekwame manier het lek in ons dak hersteld. In de toekomst mogen zij al onze klusjes in huis komen oplossen want ons vertrouwen in hun vakkennis is nu 100%

Qualité Rapport qualité/prix
Réponse de Cliff Tuinen

Danku wel voor de mooie woorden,dit apprecieer ik heel erg hard om jullie vertrouwen in mij te hebben. U mag me altijd contacteren indien nodig, Mvg cliff

Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2023 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer Cliff Tuinen

Cliff Tuinen beoordelen