Demiso

Ledegem
Over ons

Demiso is jouw schrijnwerker die gespecialiseerd is in het creëren van kwaliteitsvol binnen- en buitenschrijnwerk. Binnenshuis kan je zoal rekenen op meubelstukken zoals (inbouw)kasten, dressings, ramen en deuren, trappen en vloeren. Buitenshuis vervaardigen we elementen zoals gevelbekleding, poorten, omheiningen, carports, tuinhuizen en poolhouses.

Je kan naast binnen- en buitenschrijnwerk terecht voor projecten met betrekking tot aanbouw. Dankzij houtskeletbouw of de plaatsing van een veranda vergroten we je woonomgeving en verhogen we je leefcomfort. Tot slot voeren we renovatiewerken uit aan bijvoorbeeld je badkamer en keuken. Wij vervaardigen en monteren nieuwe meubelstukken en nemen afwerking zoals Gyproc en verlaagde plafonds voor onze rekening.

Bij Demiso staan we steeds in voor persoonlijke communicatie. Daarom kan je terecht bij Michael van Demiso als aanspreekpunt voor een goede begeleiding gedurende het proces van onze werken. Bovendien garanderen we een tot in de puntjes uitgevoerde afwerking. Op die manier kan je jarenlang genieten van kwaliteitsvolle en functionele eindresultaten. Wij bevinden ons in Ledegem en verplaatsen ons zoal in de richting van Kortrijk, Ieper, Roeselare, Torhout, Waregem en omgeving. Nog vragen? Neem zeker een kijkje op onze website en aarzel niet om ons te contacteren voor advies op maat.

Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2023 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer Demiso

Demiso beoordelen