Over ons

Welkom bij DM Stucpro! Wij zijn gespecialiseerd in gyproc, pleisterwerken en afwerking, en staan klaar om jouw huis of bedrijf te transformeren in een prachtige, afgewerkte ruimte. Met 19 jaar ervaring weten we precies wat er nodig is om jouw project tot een succes te maken.

Of je nu een nieuwe woning bouwt, een renovatieproject hebt of gewoon een frisse look wilt geven aan je interieur, wij staan voor je klaar. Onze expertise strekt zich uit over een straal van 20 km rond Zottegem, dus waar je ook bent in die regio, wij komen graag naar jou toe.

Ons team van ervaren vakmensen staat bekend om hun oog voor detail en vakmanschap. We werken met hoogwaardige materialen en moderne technieken om de beste resultaten te leveren. Of het nu gaat om het plaatsen van gyproc wanden en plafonds, het uitvoeren van pleisterwerken of het verzorgen van de afwerking, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd.

Bij DM Stucpro streven we ernaar om jouw visie werkelijkheid te maken. We luisteren naar jouw wensen, geven advies waar nodig en werken samen om een resultaat te bereiken waar je trots op kunt zijn. Neem vandaag nog contact met ons op!

Foto's
Beoordelingen van klanten
Zeer goed
0 avis
Goed
0 avis
Matig
0 avis
Slecht
0 avis
Zeer slecht
0 avis
Aangeboden diensten
Geverifieerd bedrijf
  • De zaakvoerder van het bedrijf werd ontmoet door ons team

  • De achtergrond en historiek van het bedrijf en de zaakvoerder zijn geverifieerd.

  • Het bedrijf is sinds 2023 lid van TrustUp.be.

  • Financiële gezondheid wordt jaarlijks gecontroleerd

Telefoonnummer van de vakman

Dit telefoonnummer is gratis beschikbaar voor jou. Laat de vakman weten dat je hem via TrustUp.be gevonden hebt.

Contacteer DM Stucpro

DM Stucpro beoordelen